Gültepe Mh. Mustafa Kemal Paşa Blv. Park Apartmanı No:24/A, 38140 Melikgazi/Kayseri

Genel Bilgiler

Diş Kaplama

Diş Kaplama

Diş estetiğinizi nasıl mükemmel hale getirebilirsiniz? Doğru yöntemi seçerek hem sağlıklı hem de doğal bir gülüşe sahip olmanın yollarını keşfedin!

Aft Nasıl Geçer?

Aft Nasıl Geçer?

Ağız içinde oluşan küçük yaraların iyileşme sürecini hızlandırmanın yollarını mı arıyorsunuz? Hangi yöntemlerin etkili olduğunu öğrenmek ve ağrıyı azaltmanın ipuçlarını keşfetmek için okumaya devam edin!

İmplant Ömrü Ne Kadar?

İmplant Ömrü Ne Kadar?

Diş implantları hakkında en çok merak edilen sorulardan biri, "İmplant ömrü ne kadar?" sorusudur. Eğer siz de implantların gerçekten ne kadar dayanabileceğini öğrenmek ve uzun yıllar sağlıklı bir ağız yapısına sahip olmanın ipuçlarını keşfetmek istiyorsanız, bu rehber tam size göre! İmplantların kaç yıl dayandığını, ömür boyu kullanılabilir olup olmadığını ve implant bakımında dikkat etmeniz gereken detayları öğrenmek için okumaya devam edin. Sağlıklı ve uzun ömürlü dişlere sahip olmanın sırrını kaçırmayın!

Süt Dişleri Ne Zaman Dökülür?

Süt Dişleri Ne Zaman Dökülür?

Çocuğunuzun süt dişleri ne zaman dökülmeye başlayacak? İlk diş ne zaman düşer, süt dişleri hangi sıraya göre dökülür ve bu süreç ne kadar sürer? Çocuğunuzun diş gelişimi hakkında bilmeniz gereken tüm detayları keşfetmek için rehberimizi okuyun. Çocuğunuzun sağlıklı diş gelişimi için doğru zamanda müdahale etmenin önemini kaçırmayın!

Diş İmplantları Güvenli midir?

Diş İmplantları Güvenli midir?

Doktorun önerdiği çoğu durumda, diş implantı prosedürü güvenlidir. Ancak, sigara gibi bazı nedenlerden dolayı implant tedavisi adayı olamayabilirsiniz.

Oral Diagnoz: Optimal Ağız Sağlığı İçin Hayati Bir Adım

Oral Diagnoz: Optimal Ağız Sağlığı İçin Hayati Bir Adım

Ağız sağlığı, genel sağlığımızın önemli bir parçasıdır ve bu sağlığın korunmasında "Oral Diagnoz" adı verilen önemli bir süreç bulunmaktadır. 

Diş İpi Ağzınızı Nasıl Sağlıklı Tutar?

Diş İpi Ağzınızı Nasıl Sağlıklı Tutar?

Diş ipi kullanmak, fırçalamak kadar önemlidir. Diş ve diş etlerini temiz tutarak ağzınızın sağlıklı kalmasını sağlar. Diş ipi kullanımı, plak ve dolayısıyla diş çürüğü veya diş eti hastalığı riskini ortadan kaldırmak için günde en az bir kez yapılmalıdır.

Porselen Kaplamalar: Dişlerinize Doğal Görünümünü ve Gücünü Verin

Porselen Kaplamalar: Dişlerinize Doğal Görünümünü ve Gücünü Verin

Porselen kaplamalar, mevcut birçok diş kaplama türü arasında oldukça popülerdir . Çekici, verimli ve uyması için ultra incedirler. Daha güzel gülüşler yaratırlar.

Diş Sağlığı: Çocuğunuzda Şeker Bağımlılığının Kontrolü

Diş Sağlığı: Çocuğunuzda Şeker Bağımlılığının Kontrolü

Çocuk şeker bağımlılığı ebeveynlerin çoğu için sürpriz değildir. Çocuklarınızın tatlı isteklerini önlemek için birçok numara denemiş olmalısınız. Birçoğunuz başarılı olmuş ve diğerleri başarısız olmuş olabilir.

 

Diş Röntgenleri

Diş Röntgenleri

Diş röntgenleri, diş hekiminizin ağız sağlığı sorunlarını, özellikle çürükler ve diş eti hastalıkları gibi problemleri daha kötüleşmeden tespit etmesine yardımcı olabilir. Ağız içi ve ağız dışı olmak üzere birçok farklı diş röntgeni türü bulunmaktadır. Diş röntgenleri, uygun ağız sağlığı ve bakımı için önemli bir araçtır.

Diş Kemik Erimesi

Diş Kemik Erimesi

Diş kemik erimesi (alveolar kemik rezorpsiyonu), çene kemiğinin zamanla hacim ve yoğunluk kaybetmesi durumudur. Genellikle diş kaybı, periodontal hastalıklar, osteoporoz veya uzun süre dişsiz kalma gibi nedenlerden kaynaklanır.

Diş Eti Şişmesi

Diş Eti Şişmesi

Diş eti şişmesi genellikle diş eti iltihabı (gingivit), enfeksiyon, diş eti travması veya vitamin eksiklikleri gibi nedenlerden kaynaklanır. Eğer şişlik uzun süredir devam ediyorsa, ağrılıysa veya kanama gibi belirtiler varsa, bir diş hekimine görünmek en iyisidir.

×
WhatsApp