Gültepe Mh. Mustafa Kemal Paşa Blv. Park Apartmanı No:24/A, 38140 Melikgazi/Kayseri

Porselen Kaplamalar: Dişlerinize En İyi Doğal Görünümü ve Gücü Verin

Porselen kaplamalar, mevcut birçok diş kaplama türü arasında oldukça popülerdir . Çekici, verimli ve uyması için ultra incedirler. Daha güzel gülüşler yaratırlar.

Porselen diş kaplamaları nedir?

Diş Kaplamaları, kişinin ağız görünümünü iyileştirmek için dişlerin üzerine yerleştirilen ince boyutlu malzemelerdir. Çoğunlukla ağır lekeli dişleri, dişlerdeki küçük çatlakları (yırtılma ve aşınma), diş boşluklarını ve hatta yanlış hizalanmış diş şekillerini düzeltmek için kullanılırlar.

Porselen kaplamaların temel avantajları nelerdir?

1. Leke tutmazlar.

Zamanla rengi bozulabilen doğal dişlerimizden farklı olarak porselen veneer dişler genellikle renklerini kaybetmezler. İnanılmaz diş gücü ile son derece sürdürülebilirdirler.

2. Yapılması kolaydır.

Seramik porselen kaplamaların temel faydası, diş çentikleri, lekeler ve boşluklar gibi kusurları kapatmak için daha doğru bir şekilde yapılmalarının daha rahat olmasıdır.

3. Daha dayanıklıdırlar.

Ekstra ince ve hafif olmalarına rağmen porselen kaplamalar sağlam ve uzun ömürlüdür. Aşınma ve yıpranma, çizilme veya çatlaklara karşı dayanıklılıkları çok daha yüksektir.

Porselen veneerler ne kadar dayanır?

Bu tür kaplamaların ömrü kişiden kişiye değişecektir. Genel olarak, porselen kaplamalar, bakımını nasıl yaptığınıza bağlı olarak 10-15 yıl veya daha uzun sürebilir. Uzun vadede onlara zarar verebilecek olası risklerden kaçının.

Porselen veneerler nasıl yerleştirilir?

Bu prosedürde diş hekiminiz güçlü bir yapıştırma malzemesi veya yapıştırıcı yapacak ve bunu doğrudan diş yüzeyine yerleştirecektir. Porselen kaplamalar daha sonra dikkatlice üstüne yerleştirilir ve o yeri güzel bir şekilde kaplar. Yukarıda tartışıldığı gibi porselen diş kaplamaları yıllarca dayanır.

Porselen kaplamalar değerli midir?

Porselen kaplama kesinlikle ödemeye değer. Maliyetleri uygundur ve bölgeden bölgeye değişir.

 

Sadece emin ellerde olduğunuzdan ve güvenilir bir diş hekiminin uzmanlığı ve tecrübesiyle tedavi edildiğinizden emin olun!

×
WhatsApp